Notícies d’interès

Arriba la final de la 3a edició del concurs de bandes emergents, organitzat per La Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran

Publicada a Convocatòries, jove_segrià, Novetats, Participació Juvenil, Societat i Cultura. el Dimarts 20 de setembre de 2022


La final del tercer concurs de bandes emergents dirigit a joves d'entre 16 i 35 anys, organitzat per La Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, tindrà lloc aquest dissabte a les 18:00 a l’Espai Orfeó, i comptarà amb les actuacions dels cinc projectes finalistes: Atzavara, Javi Queralt, Liberum, La Niña Paracaídas i Asori. Cada formació mostrarà la seva proposta musical en directe en una sessió amb entrada lliure.

Els grups, amb un mínim de dos integrants que no han de tenir cap contracte discogràfic vigent, han d'estar formats, almenys en el 50%, per músics que resideixin a la província de Lleida. El primer premi atorga l’enregistrament en un estudi professional. Aquest és el Premi Talent Jove Estrats del Consell Comarcal del Segrià valorat en 1.500€. El segon premi radica en la realització d'un “videoclip”. Premi valorat en 1.000€. El tercer premi ofereix una sessió professional de fotografia per la banda. Premi valorat en 500€. El quart i cinquè premi consistirà en l’adquisició de material musical per valor de 200 €.

A les 21:30 d’aquest dissabte a l’Espai Orfeó tindrà lloc l’acte de Lliurament de Premis.

A la primera edició del concurs de bandes, celebrada el desembre de 2020, el primer premi va recaure sobre el cantautor lleidatà Hoven, la segona posició la van ocupar el duet de Solsona Father,i el raper Valdivia acompanyat de la seva Boo Band, va quedar en tercera posició. A la segona edició, celebrada el desembre de 2021, Shad Demn van ser els guanyadors del primer premi, Steinbock, del segon premi i Fox System, guanyadors del tercer premi.

Més informació a: www.orfeolleidata.cat