Notícies d’interès

Arriba la IV Edició del projecte “Piscines Cíviques” al Segrià

Publicada a Associacionisme, jove_segrià, Novetats, Recursos. el Dilluns 08 de juliol de 2024


La campanya posa l'accent en la inclusió, la igualtat, el respecte i la convivència dins dels espais públics.

La iniciativa "Al Segrià piscines cíviques", se celebra per quart any consecutiu i es desenvoluparà en deu poblacions de la comarca, Torre-serona, Alguaire, Alcoletge, Aitona, Aspa, Artesa de Lleida, Alfés, Corbins i Rosselló entre altres a confirmar.

El seu principal objectiu és promoure una bona convivència a les piscines municipals. Es posa l'accent en treballar aspectes emmarcats en quatre valors i conceptes, que són: "la inclusió, la igualtat, el respecte i la convivència". De cadascun d'aquests eixos se n'ha creat una imatge representativa, amb colors molt estiuencs.

Mantenint la línia de l'any passat, es faran diferents activitats, com per exemple: la dinamització d'un conte intercultural pels més petits, o la implementació de jocs tradicionals, com el passa paraula, el joc del mocador, etc. Tots ells utilitzant conceptes i terminologies inclusives. A més, preveu repartir marxandatge entre les persones participants, entre elles: bosses, cantimplores, ventalls i lanyards (cinta per penjar les claus) amb les imatges de la campanya.

La campanya ha estat organitzada per Segrià Dinàmic (Referents d'Emancipació i Inclusió juvenil del Consell Comarcal del Segrià) amb la col·laboració del SAI (Servei d'Atenció Integral) i JoveSegrià (Servei Comarcal de Joventut).