Notícies d’interès

Doble sessió formativa del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Segrià per a la campanya d’activitats d’estiu 2022

Publicada a Associacionisme, Convocatòries, jove_segrià, Novetats, Participació Juvenil, Recursos, Societat i Cultura. el Dijous 02 de juny de 2022


La primera anava adreçada a les entitats de lleure i esportives, i la segona a les regidories i càrrecs tècnics, i en total hi van participar 53 persones.

El Servei Comarcal de Joventut "JoveSegrià" del Consell Comarcal del Segrià ha celebrat aquesta setmana dos sessions formatives en matèria del decret de Lleure per a la campanya d’activitats d'estiu 2022 per tal d’informar i resoldre dubtes de cara a l’organització i al funcionament dels casals d'estiu que s’organitzen als diferents municipis de la comarca.

Totes dues sessions es van celebrar en format virtual, la primera el dilluns 30 de maig adreçada a les entitats de lleure i esportives, i la segona el dimecres 1 de juny adreçada a les regidories de Joventut i càrrecs tècnics. En conjunt, es va comptar amb 53 assistents.

L’objectiu de la doble sessió, que s’organitza per tercer any consecutiu, va ser donar a conèixer la normativa i les recomanacions que cal seguir de cara a la campanya de casals d’estiu d’aquest any 2022, formant les regidories i les entitats en aquesta matèria.

Entre els diferents temes que es van tractar, es va prestar una especial atenció als referents a la flexibilització i retirada de les mesures i protocols anti-Covid i a l’aplicació del Decret de Lleure i la normativa de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, així com a l’aplicació del Registre Oficial de Professionals de l'Educació en el Lleure de Catalunya (ROPELL), per identificar les persones que tenen una titulació oficial que les habilita per exercir de professionals de l’educació en el lleure, i que han d’estar inscrits en aquest registre.

Les sessions van estar presentades pel vicepresident del Consell Comarcal del Segrià, Antoni Bosch; la cap d'àrea de Cultura, Joventut i Esports, Teresa Malla; i la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Maricel Segú.

Tota la informació sobre la campanya dels casals d'estiu 2022 es pot trobar AQUÍ.  

Per assessoraments i més informació també es pot contactar amb el servei “JoveSegrià” al correu electrònic joventut@segria.cat(link sends e-mail) i al telèfon 973 05 48 00.