Notícies d’interès

El Consell Comarcal del Segrià organitza dos sessions formatives telemàtiques sobre les activitats d’educació en el lleure. per a l’estiu 2021.

Publicada a Associacionisme, jove_segrià, Novetats, Recursos, Societat i Cultura. el Diumenge 20 de juny de 2021


La primera, programada pel dimecres 26 de maig, va adreçada a regidors/ores de joventut i càrrecs tècnics, i la segona, prevista pel 2 de juny, a entitats de lleure.

L’objectiu és donar a conèixer la normativa, les recomanacions i els protocols que cal seguir de cara a la campanya de casals d’estiu d’aquest any.

El Servei Comarcal de Joventut "JoveSegrià" del Consell Comarcal del Segrià organitza pels dies 26 de maig i 2 de juny dos accions formatives sobre les activitats d’educació en el lleure estiu 2021 per mitjà de la plataforma Zoom.

La primera d’aquestes sessions està adreçada a regidors/ores de joventut i càrrecs tècnics, i la segona a entitats purament de lleure. De moment ja hi ha confirmada la participació de 29 entitats i de 17 ajuntaments, és a dir, un total de 46 participants, tot i que la previsió és arribar a la seixantena.

Les sessions informatives s'han organitzat per tal de donar a conèixer la normativa de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya de cara a la campanya de casals d'estiu 2021, així com les recomanacions de Protecció Civil i la Conselleria de Salut, i les pràctiques, els protocols i les guies que s'han publicat en les darreres setmanes, marcades per les mesures de protecció i prevenció davant la Covid-19.

Un altre objectiu és aclarir dubtes dels representats municipals i de les mateixes entitats, posar en comú preocupacions respecte a la situació actual, ajudar en la planificació i l'organització i, sobretot, posar a disposició dels ajuntaments el servei del "JoveSegrià".

Les sessions estaran presentades pel vicepresident del Consell Comarcal del Segrià, Antoni Bosch; la cap d'àrea de Cultura, Joventut i Esports, Teresa Malla; i la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Lourdes Ravetllat.

Per formalitzar les inscripcions, només cal enviar un correu a joventut@segria.cat indicant nom i cognoms, càrrec i entitat i correu de contacte.

Tota la informació sobre la campanya dels casals d'estiu 2021 es pot trobar a l'enllaç: http://www.estiuamblleure.cat