Notícies d’interès

El Consell Comarcal del Segrià signa un acord de col·laboració amb la Fundació Orfeó Lleidatà per potenciar les activitats de la Casa de la Música al Segrià

Publicada a Associacionisme, Convocatòries, jove_segrià, Novetats, Recursos, Societat i Cultura. el Dilluns 25 de juliol de 2022


El conveni s’emmarca dins els objectius comuns i complementaris en àrees de difusió, divulgació i recerca en l'àmbit de la cultura i el sector musical.

Destaquen dues línies d’acció: el Premi “Talent Jove Estrats” del Concurs de Bandes Emergents i el programa de xerrades tècniques adreçades als músics del territori.

La Fundació Orfeó Lleidatà i el Consell Comarcal del Segrià han signat aquest dijous un acord de col·laboració per potenciar l’abast de les activitats de la Casa de la Música de Lleida a la comarca del Segrià, en el marc dels objectius comuns i complementaris en àrees de difusió, divulgació i recerca en l'àmbit de la cultura i el sector musical.

Els eixos de col·laboració són les activitats de sensibilització i divulgació, de suport a la creació, col·laboracions amb músics i grups emergents del territori, activitats d'exhibició com l'organització de cicles de concerts i mostres de grups i músics emergents tant a l’àmbit local com territorial, activitats de dinamització i participació ciutadana amb el desenvolupament de projectes socials amb la col·laboració d'agents locals, i accions de difusió i acompanyament musical.

Cal destacar dues línies d’acció, el Premi “Talent Jove Estrats” del Concurs de Bandes Emergents i el programa de xerrades tècniques adreçades als músics del territori, que es van iniciar aquesta passada primavera als Bucs d’Assaig de La Bordeta repassant la trajectòria del grup Koers, i van continuar amb xerrades sobre plataformes digitals i altres aspectes tècnics, i al qual es donarà continuïtat aquesta tardor amb temàtiques diverses com les xarxes socials, management i gestió musical i l’autoedició de treballs discogràfics.

L’acte de signatura d’aquest acord, que ha tingut lloc a la Seu del Comarcal del Segrià, ha anat a càrrec de David Masot, president del Consell Comarcal del Segrià, i Antoni Soliva, president de la Fundació Orfeó Lleidatà, amb la presència del vicepresident del Consell Comarcal del Segrià, Toni Bosch, i del director de Casa de la Música de Lleida, Òscar Enrech.