Notícies d’interès

El Segrià busca 40 joves perquè es puguin formar en diferents àmbits, amb contractes de pràctiques de sis mesos.

Publicada a Convocatòries, Estudis, Garantia Juvenil, jove_segrià, Novetats, Recursos, Servei d'Informació Juvenil. el Dilluns 16 de agost de 2021


Aquest és el principal repte del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya que també té l’impuls del Consell Comarcal del Segrià i que busca, en l’actualitat, 40 joves perquè es puguin formar en diferents àmbits amb contractes de pràctiques d’una durada de sis mesos i jornada completa.

En total en el Programa, hi participen més de 20 ajuntaments del Segrià, a més a més del Consell, i els requisits per poder accedir a les places són tenir entre 16 i 29 anys i no haver participat en convocatòries anteriors; tenir un títol de grau o de formació professional de grau mitjà o superior; ser beneficiari del Sistema de Garantia Juvenil (tenir menys de 30 anys i no estar estudiant ni treballant) i estar inscrit a l’Oficina de Treball. El programa ja està en marxa i els contractes hauran de signar-se i iniciar-se abans del dia 30 de setembre de 2021.

Les persones interessades poden informar-se a través del Consell Comarcal del Segrià - Servei Comarcal de Joventut ‘JoveSegrià’ trucant al 973 05 48 00 o enviant email a mmacia@segria.cat o phernandez@segria.cat. La finalitat del projecte és donar una oportunitat laboral real a persones joves que han acabat els seus estudis, però que no tenen experiència laboral o en tenen poca. D’aquesta manera, poden adquirir unes competències que li permeten augmentar la seva ocupabilitat de cara a trobar futures ocupacions.

El SOC és l’encarregat de subvencionar els contractes de treball en pràctiques, i el programa està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.