Notícies d’interès

El Segrià tanca la contractació de 29 joves en 22 municipis amb el Programa de Garantia Juvenil

Publicada a Convocatòries, Estudis, Garantia Juvenil, jove_segrià, Novetats, Recursos, Servei d'Informació Juvenil, Societat i Cultura. el Dimarts 02 de novembre de 2021


El Programa de Garantia Juvenil a Catalunya que compta amb l’impuls del Consell Comarcal del Segrià ha donat per tancades les contractacions de joves. En aquest programa hi han participat 22 municipis i en total s’han contractat durant sis mesos a 29 joves d’entre 16 i 30 anys, amb el suport de les dues tècniques d’Ocupació Juvenil del Consell.

Els contractes són d’educació i integració social, educació ambiental, tècnics/ques d’educació infantil, administració, informàtica, arquitectura, peons de brigada, manteniment, electricitat, jardineria i tècnic/a de repoblament. Cal destacar que alguns dels ajuntaments participants han canviat la seva demanda en no trobar els perfils que havien demanat inicialment però que finalment han pogut redirigir les seves peticions.

Dins el programa, el Consell Comarcal del Segrià ha contractat tres joves per donar suport a l’àrea d’informàtica, medi ambient i serveis tècnics d’arquitectura.

La finalitat del programa Garantia Juvenil és donar una oportunitat laboral real a persones joves amb estudis i amb poca o sense experiència laboral. El SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) ha estat l’encarregat de subvencionar els contractes de treball en pràctiques, i el programa està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.