Agenda jove_segrià

CURS de CATALÀ C2 ONLINE a Puigverd de Lleida

  • Dia i hora: 17 gener - 16 abril 2024 - Format Online i Virtual
  • Lloc: Format Online i Virtual

L’Associació de joves “Lo Jovent” i l’Ajuntament de Puigverd de Lleida, ofereixen per mitjà del Pla Local de Joventut del 2024, un CURS de C2 de Català en FORMAT ONLINE a partir del 17 de gener a càrrec de l'empresa Fabra Formació.  

Aquest curs online ofereix un format on cadascú ha d'autorganitzar-se per desenvolupar els continguts del curs específic a través d'un campus virtual. Tot i així, hi haurà un/a tutor/a que farà el seguiment a l'alumnat a través de correu electrònic i on es podran fer totes aquelles consultes que l'alumnat requereixi. Al final d'aquest, els/les alumnes optaran amb tot el grup classe, de 6 hores de tutorització amb zoom per inserir amb aspectes més concrets del curs, com ara l'examen oficial.  

Destacar que el curs acredita un certificat d'aprofitament i realització de les 60h de formació però la inscripció a l'examen oficial del C2 de català i el cost d'aquest, ho haurà de fer cada alumne a títol personal i per lliure. L'examen no s'inclou dins del curs ni dins del cost del curs.  

Inici del curs: 17 de gener 2024 

Finalització del curs: 16 d'abril 2024 

Preu: 100 euros Socis/es - 130 euros NO socis/es 

Lloc: Formació ONLINE 

Inscripcions: A través del Formulari Google https://cutt.ly/pwFO6saL // A través del QR del cartell 

Termini inscripcions: 10 de gener del 2024 

Més info a: @lo_jovent, o bé, correu electrònic lojoventpuigverddelleida@gmail.com