Agenda jove_segrià

Curs de Monitor/ora d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu

  • Dia i hora: 23 agost - 10 setembre 2021 - Horaris: De dilluns a dijous de 09.00 h a 14.00 h. Divendres i dissabtes de 09.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h.
  • Lloc: Ajuntament d'Alcoletge
  • Inscripcions: Inscripcions obertes trucant a l'Ajuntament d'Alcoletge al 973 19 60 11. Fi inscripcions el 26 de juliol de 2021. Places limitades per ordre d'inscripció.

El títol de Monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu és l’oferta formativa especifica de nivell basic en matèria poliesportiva que permet l’alta al Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC). Podràs treballar com a monitor/a d’activitats poliesportives que organitzin els Consells Esportius, els Ajuntaments, els Patronats Municipals, els centres educatius, les AEE, les AMPA i altres entitats esportives. Amb aquest títol també podràs treballar en Casals, Estades i Campus esportius durant les temporades de vacances escolars.

Requisits:

Tenir el Certificat d'haver superat l'ESO, o equivalent acadèmic.
Edat mínima: tenir 16 anys en el moment de fer la inscripció.

Per aconseguir el títol has de superar les següents accions formatives:

Curs CIATE de Dinamitzadors/es: Bloc Comú (15h) + Bloc Específic (35h)
Curs CIATE de Gestió: Bloc Específic (35h) + Procediments, tècniques i recursos de primers auxilis (15h)

Període de pràctiques (150h)

Per iniciar el període de pràctiques és necessari haver realitzat els cursos CIATE de Dinamitzadors/es, CIATE de Gestió, tenir 16 anys i el títol d’ESO. Pots realitzar les pràctiques a la teva AEE, a les AMPA, a un club esportiu, als Consells Esportius, als Patronats Municipals o altres entitats esportives inscrites correctament al Registre d’Entitats Esportives del Consell Català de l’Esport.