Agenda jove_segrià

Curs Monitors/es Lleure a Els Alamús

  • Dia i hora: 01 juliol - 15 juliol 2024 - 9h a 14h i de 15:30h a 19:30h (de dilluns a divendres)
  • Lloc: Casal Els Alamús

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en espais de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats i projectes en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. 

INSCRIPCIÓ AL CURS a través del link https://tuit.cat/pzmfs
 
Calendari del curs:

Juliol: 1 al 5, 8 al 12 i 15 en horari de 9h a 14h i de 15:30h a 19:30h.

El curs s'estructura en tres blocs:

100 hores presencials, 50 hores a distància i 160 hores de pràctiques. 

Preu del curs:

El preu del curs és de 150€. Es farà un descompte de 25€ a aquelles persones que siguin socis/es de l'Associació de jovent Els Alamús. (Els 25€ de descompte seran retornats al finalitzar el curs) 

Requisits d’accés:

Tenir 18 anys complerts a l’inici del curs. 
Es prioritzaran les inscripcions de les persones que compleixin els requisits anteriors (tenir entre 18 i 29 anys i ser de l’Associació de jovent Els Alamús), en cas de no complir aquests criteris, la teva inscripció quedarà en llista d'espera fins al tancament de les inscripcions i se't farà saber si finalment tens la plaça disponible (en cas de finalment no tenir plaça, se't retornarà la totalitat del preu del curs). 

En cas de causar baixa del curs:

- Si la baixa és prèvia als 7 dies naturals abans de l'inici el cur, implicarà la pèrdua de l’import de les despeses de gestió (15€). 
- Si la baixa és durant els 7 dies naturals abans de l'inici del curs, es perd el 50% de l'import. 
- Si el curs ha començat no es retornarà el pagament de la inscripció, excepte si és per una causa mèdica documentalment justificada. 

Més INFO a Escola Forca al 932 698 111