Agenda jove_segrià

Fas 18 anys aquest 2024? Ja pots demanar el BO CULTURAL!!

  • Dia i hora: 02 juliol - 16 setembre 2024 -

Què és el bò cultural?

El Bo Cultural Jove és una ajuda directa de 400 euros a qui compleixen 18 anys per adquirir i gaudir de productes i activitats culturals.

En què puc gastar-lo?

  • 200 euros per a arts en directe, patrimoni cultura i arts audiovisuals. Per exemple, entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals.
  • 100 euros per a productes culturals en suport físic. Per exemple, llibres, revistes, premsa, o altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.
  • 100 euros per a consum digital o en línia. Per exemple, subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audio-lectura, o audiovisuals, compra d'audiollibres, compra de llibres digitals (e-books), subscripció per a descàrrega d'arxius multimèdia (podcasts), subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

Si has nascut l'any 2006 i fas 18 anys el 2024, pots sol·licitar el teu Bo Cultural Jove al següent enllaç: https://beneficiarios.2024.bonoculturajoven.gob.es/

El pots demanar fins el 16 de setembre!!

Demana'l ja i gaudeix d'un estiu ple de cultura!

Si necessites més informació contacta amb nosaltres o vine a l'Oficina Jove del Segrià: lmorros@segria.cat o 662194926.