Agenda jove_segrià

SORTIDA RAFTING LLAVORSÍ a Albatàrrec 

  • Dia i hora: 27 agost 2023 - Sortida Albatàrrec: 7.30h (c/doctor robert - davant farmàcia) / Tornada Llavorsí: 15.30h
  • Lloc: Rafting Llavorsí
  • Inscripcions: Les inscripcions a l'ajuntament d'albatàrrec presencialment en horari de 9h a 14h de dilluns a divendres, o bé, per telèfon al 973 72 00 13. En el moment de la inscripció cal indicar: nom, cognoms, edat i telèfon de contacte. 

L’Associació de joves “Els nens i elles” i l’Ajuntament d’Albatàrrec, ofereixen per mitjà del Pla Local de Joventut una sortida de rafting a llavorsí a càrrec de Rafting Aventura el proper dia 27 d’agost. 

El descens del rafting consistirà en baixar per les aigües braves d'un riu (en aquest cas, el Noguera Pallaresa) en una llanxa pneumàtica, amb l'ajuda de rems, sortejant les roques del camí i evitant en tot moment la caiguda a l'aigua. 

La capacitat de l'embarcació és de vuit persones i la caiguda a l'aigua no representa cap problema, ja que els tripulants van adequadament equipats amb casc, armilla salvavides i vestit i botes de neoprè, material que contraresta la baixa temperatura de l'aigua i evita que passem fred. A més, la companyia d'un/a monitor/a expert que sap interpretar perfectament que el riu és motiu de tranquil·litat. 

En qualsevol cas, els recorreguts estan plens de sorpreses, amb múltiples sobresalts i capbussades. 

Animeu-vos a participar-hi i gaudir d’un dia a la natura! 

Horari: 7.30h (sortida Albatàrrec) i 15.30h (sortida Llavorsí) 

Lloc de sortida i tornada bus: Carrer doctor robert - davant la farmàcia d'Albatàrrec

Preu activitat: 30 euros/persona 

Inscripcions: Les inscripcions a l'ajuntament d'albatàrrec presencialment en horari de 9h a 14h de dilluns a divendres, o bé, per telèfon al 973 72 00 13. En el moment de la inscripció cal indicar: nom, cognoms, edat i telèfon de contacte. 

Termini inscripcions: 21 d’agost del 2023 

Requisits participació: Els/les MENORS caldrà que signin una autorització del tutor/a legal i els/les menors de 16 anys a més hauran d'anar acompanyats per una persona adulta. Places limitades per ordre d'inscripció i prioritat persones empadronades al municipi. La persona adulta que vingui d'acompanyant, si no realitza l'acitivitat aquàtica, el transport serà gratuït. 

Més info a: Ajuntament d’Albatàrrec 973 72 00 13