Notícies d’interès

Fox System a #onajove amb Emun FM i Jove_Segrià

Publicada a Novetats, Societat i Cultura. el Dimecres 10 de març de 2021


Rellotges dalinians, el temps que no s'atura, barrots en blanc i negre… Asfíxia Temporal. Així es presenta el primer àlbum amb 9 temes nous dels rossellonins FOX SYSTEM. Una cançó que parla de tot allò que ens està passant durant la pandèmia però, que, de fet, el Genís Casanovas havia escrit A.C., abans del Covid. Tot i l'Asfíxia Temporal, la banda a aprofitat molt bé aquest any pandèmic elaborant noves cançons que continuen tenint la força del punky més clàssic cantat en català.

Hem parlat llarga estona amb el Genís Casanovas, veu i guitarra del trio dels FOX SYSTEMS, triangle que queda tancat amb l'Albert Casanovas a la bateria i veus i el Ricard Zapater a la guitarra. Un triangle que abans era un quadrat, i tot i que ja no forma del grup, hi és des de l'ombra, el David Robles, que és qui ha enregistrat el vídeoclip.

DUALITAT és un disc de 9 cançons i, ull viu! es publicarà el proper 19 de març, per Sant Josep i dia del Pare, tot i que el grup no és molt del santoral. Pura coincidència, diuen, no hi ha cap Josep a la banda.

Si vols escoltar en primícia un segon tema, escolta l'entrevista, perquè només al podcast d'ONA JOVE podràs escoltar "VIDRES A LA SANG".

Ah, el disc ja és en prevenda a foxsystem.bandcamp.com/merch

Grans, els FOX SYSTEM, els sorros de Rosselló, que clamen al vent amb lletres contundents i alhora poètiques les dualitats amb què vivim cadascun de nosaltres el dia a dia, amb el "xafem-ho tot" més intrínsec del punky però per renéixer amb força tot creant un futur millor.

Entrevista aquí.