Notícies d’interès

La Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran dóna el tret de sortida al tercer concurs de bandes emergents

Publicada a Convocatòries, jove_segrià, Novetats, Participació Juvenil, Recursos, Societat i Cultura. el Divendres 24 de juny de 2022


La Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran dóna el tret de sortida al concurs de bandes emergents dirigit a joves d’entre 16 i 35 anys. Els grups, amb un mínim de dos integrants que no han de tenir cap contracte discogràfic vigent, han d’estar formats, almenys en el 50%, per músics que resideixin a la província de Lleida. El període d’inscripció finalitza el 22 de juliol. L’organització del concurs anunciarà el dia 29 de juliol les cinc bandes que tocaran en directe el dia 24 de setembre a l’Espai Orfeó. Aquestes bandes optaran a un total de cinc premis. El primer premi atorga l’enregistrament en un estudi professional. Aquest és el Premi Talent Jove Estrats del Consell Comarcal del Segrià valorat en 1.500€. El segon premi radica en la realització d’un “videoclip”. Premi valorat en 1.000€. El tercer premi ofereix una sessió professional de fotografia per la banda. Premi valorat en 500€. El quart i cinquè premi consistirà en l’adquisició de material musical per valor de 200€. Podeu trobar la fitxa d’inscripció a la web de l’Orfeó Lleidatà, així com a les diferents xarxes de la Casa de la Música de Lleida.

A la primera edició del concurs de bandes, celebrada el desembre de 2020, el primer premi va recaure sobre el cantautor lleidatà Hoven, la segona posició la van ocupar el duet de Solsona Father, i el raper Valdivia acompanyat de la seva Boo Band, va quedar en tercera posició. A la segona edició, celebrada el desembre de 2021, Shad Demn van ser els guanyadors del primer premi, Steinbock, del segon premi i Fox System, guanyadors del tercer premi.

Inscripcions obertes fins el 22 de juliol.

Envia el teu formulari

Pots consultar les bases a: BASES CONCURS 2022 CM LLEIDA