Notícies d’interès

Seguim descobrint Talent Jove: ONA JOVE amb Shad Demn.

Publicada a jove_segrià, Novetats, Participació Juvenil, Societat i Cultura. el Dissabte 01 de maig de 2021


El Toni Ibars, Shad Demn, a tirar pel dret. Durant el confinament, com la gran majoria de nosaltres, va fer una tasca d'introspecció i en mirar-se, es va adonar que el seu interior sonava elèctric, a guitarra. Així, amb aquest nou disc amb 8 temes que acaba de presentar, Misfit!, ha fusionat el hip hop i el rap amb el rock més fresc, descarat i divertit, amb pinzellades de punk. De vegades més rap que rock, com a Dame un respiro. Altres, amb sons que ens recorden a les grans bandes dels 2000 (a Sin Frenos) com Green Day o Jet (que alhora bevien del rock dels 70's dels The Who o The Monkees). Misfit! també té flaires a Los Ronaldos, què voleu que us digui (a Incorregible). I al Canto del Loco (Chica Punk), i en algun moment, fins i tot a Love of Lesbian (Tan Lejos). Queda clar que amb aquest "batiburrillo" d'antecendents el que ha aconseguit Shad Demn sona ab-so-lu-ta-ment genuí. Sona a nou. Shad Demn, Toni Ibars, ha inventat el hiprock, o el rack (fusió entre el rap i el rock).

El talent inusual d'aquest jove lleidatà no només està en la seva capacitat de fer lletres i música, també roman en la seva capacitat de fer equip, de fer xarxa, de crear sinergies multiplicant talent en comptes de sumar i prou. Així, Shad Demn ha col·laborat al llarg dels anys amb la flor i la nata del hip hop lleidatà: Ciniko, Maldows, Ephona, Big Fat, Esse de la Cinta… Ara, a Misfit! ho fa també de la mà, entre altres, de Vicent Monfà, de Neptú. També ha col·laborat en el disc el Miki Florensa, guitarra de La Pegatina i l'Arnau Moreno, Emlan.

Misfit! és un disc resilient, optimista, que mira el futur amb atreviment i la por justa per a fer passes segures per tirar endavant amb força. Toni Ibars no espera a que l’atzar li resolgui el futur, el crea amb la seva música, amb noves sonoritats.

Ara, Shad Demn, té el repte de pujar dalt l'escenari amb banda. Ja no serà Shad Demn amb corista i DJ. El so del nou disc requereix d’un grup a escena icom que el futur ell se’l crea, també està repensant el disc en versió acústica per si la pandèmia no permet grans balls a la pista.

Shad Demn, ens diu que té molta energia reservada per a tota la gent que vol escoltar el disc en directe. Alerta! S'està coent un nou big bang músical! Shad Demn amb Misfit! s'ha destapat!

Recupera l'entrevista a: https://www.emunfmradio.cat/news/id/emunfmradio_news_614