Notícies d’interès

Tornen els descomptes del 50% al 90% en viatges d’estiu per a joves, ara amb més beneficiaris

Publicada a Associacionisme, Convocatòries, jove_segrià, Novetats, Recursos, Societat i Cultura. el Dijous 27 de juny de 2024


El govern espanyol presenta per segon any el programa Estiu Jove per viatjar en tren i autocar.

El govern espanyol torna a proposar als joves d'entre 18 i 30 anys que aquest estiu viatgin per Espanya i Europa en tren i autocar amb descomptes d'entre el 50% i el 90%.

És el programa Estiu Jove, que va presentar aquest dimarts el ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

És el segon any d'aquest programa, s'hi destinaran 130 milions d'euros, i com a novetat, a més dels joves espanyols i de la UE, se'n podran beneficiar els d'altres nacionalitats que resideixin legalment a Espanya.

Els descomptes són els mateixos que l'any passat: el 90% en viatges en autocar de serveis regulars i en mitjana distància ferroviària convencional, i el 50% en l'Interrail de 10 dies en 2 mesos.

També tindran descompte del 50% els viatges en trens Avant i en els de llarga distància i alta velocitat, en aquest cas amb un màxim de 30 euros per bitllet.

Per beneficiar-se'n, els joves d'entre 18 i 30 anys s'hauran de registrar en una web que el Ministeri de Transports activarà els pròxims dies --han dit que esperen tenir-la operativa el 15 de juny-- i rebran un codi de registre únic.

Els descomptes es podran aconseguir en viatges entre l'1 de juliol i el 30 de setembre, mentre que l'any passat el període de descomptes va ser del 15 de juny al 15 de setembre.

La web és aquesta: https://veranojoven.transportes.gob.es

Per a més informació contacta amb lmorros@segria.cat