Notícies d’interès

2a Jornada Networking Odisseu Al Segrià Sec ‘Aposta per tu i per un món més rural’ a Llardecans.

Publicada a Associacionisme, jove_segrià, Novetats, Participació Juvenil, Recursos, Servei d'Informació Juvenil, Societat i Cultura, Treball. el Dimecres 21 de setembre de 2022


Odisseu és el projecte per incentivar i facilitar el retorn i la inserció laboral dels joves a les zones rurals.

En aquesta segona edició la jornada versarà sobre tot allò relacionat amb nous projectes/iniciatives d'economia social solidària a la demarcació de Ponent i la implementació de models cooperativistes a la comarca del Segrià.

Municipi: Llardecans - Plaça dels Arbres, 3 - SALA DEL BALL
Data: 24 de setembre de 2022
Horari: De 09.00 a 14.00 h
Temàtica: Economia Social Solidària i Cooperativa al territori de Ponent. Arrelament/Ocupació/Emprenedoria/Projectes Sociocomunitaris.

PROGRAMA:

09.00 h. Arribada. Benvinguda i Presentació.

09.30 h. Taula Redona: Economia Social Solidària i Cooperativa al territori de Ponent // Projectes amb impacte territorial. Cultura/Habitatge/Sociocomunitari. Entitats i Ponents: Ponent Coopera. Marcel Vidal. Coordinador de Ponent Coopera. Bar Centro Maldà SCCL. Sebastià Mata. Responsable i gestor del Bar Centro de Maldà. Lara Costafreda. Artista, Il·lustradora, Directora Creativa. Obrint Portes SCCL. Èric Morros. Educador Social, Soci i membre d’Obrint Portes. La Baldufa SCCL. Enric Blasi. Membre fundador i component de la Companyia de Comediants La Baldufa.

11.00 h. Kit kat/Refrigeri.

11.30 h. Dinamització i sessió de treball amb TÀCTICA 360.

13.00 h. Cloenda.

Inscripcions a: https://bit.ly/3SklBSj