Notícies d’interès

Un total de 180 joves participen en la dotzena edició de #JOVULLSER, celebrada a Alcarràs

Publicada a Accions als INS, Estudis, Garantia Juvenil, jove_segrià, Novetats, Societat i Cultura, Treball. el Dijous 17 de octubre de 2024


La dotzena edició del #JOVULLSER, una iniciativa de la Cambra de Comerç de Lleida que vol posar en contacte persones joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses que cerquen personal, ha comptat aquest dijous amb la participació d’uns 180 joves i d’un total de 9 empreses. En aquesta ocasió,  l’esdeveniment s’ha celebrat per primera vegada a la localitat d’Alcarràs, més concretament al Centre Cultural 'Lo Casino'.

Les empreses participants d’enguany han estat: Novetats Moliner; Ungles i més; Daiser Globaltec; Plusfresc; Multicentre Sauret, SL; Ferreteria Mas / Menatge Mas; Transport, Grues i Serveis Ramon Tomàs; Bar Dimi i Ca La Pastora. L’activitat ha comptat en aquesta ocasió amb la col·laboració del Consell Comarcal del Segrià per mitjà de les àrees de Promoció Econòmica i joventut, l'Ajuntament d'Alcarràs i l'Associació de Comerç i Serveis d'Alcarràs.

El #JOVULLSER d’Alcarràs s’ha estructurat en diversos espais: una Zona Empreses, on les companyies han pogut donar a conèixer les seves ofertes de feina i les claus per superar amb èxit una entrevista laboral; una Zona Tallers, on s’han dut a terme diversos tallers dinàmics -la IA en el procés de selecció; defineix el teu objectiu professional a través del joc; benestar emocionar a la recerca de feina– per facilitar als joves eines per incorporar-se al món laboral; una Zona d’Assessorament, amb agents d’orientació del Servei Comarcal de Joventut, Jove Segrià, i el punt d’informació juvenil de l’Ajuntament, Alcarràs Jove; i la Zona Currículum, un espai distès amb diverses activitats per mantenir el currículum actualitzat i adequat per a aplicar a ofertes de treball.

La dotzena edició del #JOVULLSER s’emmarca dins del programa PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo).